Brevbox

Vi har tagit fram en brevbox som både gör att fler barn får en utbildning och att barn får kontakt med elever i andra länder.

DSC_0652
Det är en låda med kuvert, brev och allt annat som behövs för att starta en brevväxling med en skola på andra sidan jorden, en skola som ingår i nätverket Global Buddy Schools. Men viktigast av allt innehåller den hopp om en bättre framtid. Intäkterna från brevboxen går nämligen direkt till stipendier som gör att fattiga barn också får gå i skolan.
Du kan köpa lådan på två olika sätt. Om du tycker att det här vore en bra idé för ditt eller dina barns klass, kan du köpa lådan och ge den till klassföreståndaren. Annars kan vi ta hand om lådan och se till att den används av en klass.

Hur går det till?

Antingen sätter du in din gåva på Make a Kid Smiles bankgiro, 883-9573, och märker betalningen ”Brevbox”. Då skickar vi över brevboxen till skolan, utan din inblandning.

Eller så gör du det hela mer personligt genom sätta in pengarna på kontot, när vi fått betalningen skickar vi brevboxen till dig så att du kan ge den till en klass eller en lärare!

Brevboxen kostar 250 kronor. Och som sagt – intäkterna gör det möjligt för fler barn att gå i skolan.

MKSbox

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *